Antena Căutare

Bonă psihopată! O pensionară care avea în grijă de o fetiță de 5 ani o înjunghie cu cuțitul și o aruncă de la etajul 3. Cine era cu adevărat femeia

Momente îngrozitoare într-o familie de tineri, după ce vecina pensionară care avea grijă de fetița lor, o înjunghie de mai multe ori cu cuțitul și o aruncă de la etajul 3.

Tragedie fără margini! O bonă pensionară a atacat cu bestialitate fetița vecinilor de care trebuia să aibă grijă. Femeia a încercat să omoare copila de 5 ani, lovind-o în mod reperat cu cuțitul și ciocanul, iar apoi a aruncat-o de la etajul 3! Ce s-a întâmplat în apartament înainte de atac

Momente îngrozitoare într-o familie de tineri, după ce vecina pensionară care avea grijă de fetița lor, o înjunghie de mai multe ori cu cuțitul și o aruncă de la etajul 3.

Galina Kobzeva, în vârstă de 69 de ani, este judecată în Rusia, fiind acuzată de tentativă de crimă, după ce a atacat-o pe Nadya Shustova în vârstă de 5 ani cu un cuțit și un ciocan, asta înainte de a o arunca de pe balconul de la etajul al treilea.

Pensionara susține că a încercat să o omoare pe fiica vecinului său de cinci ani, pentru că i-a apărut pe chipul copilului, fața personajului Gollum din trilogia ,,Stăpânul Inelelor'', iar în acel moment nu a mai gândit.

Tribunalul din Samara a fost informat că fata a fost găsită aproape moartă, asta după ce a suferit o comoție cerebrală, iar coloana vertebrală și șoldul i-au fost fracturate. Ceea ce s-a întâmplat în viața micuței a fost un "miracol, dar fiind faptul că a supraviețuit atacului extrem de brutal.

Nadya a fost internată în spital timp de patru luni, suferind zeci de operații și intervenții, inclusiv la nivel cranian.Când și-a revenit, micuța a explicat cum a țipat după ajutor în timpul teribilelor agresiuni, dar nimeni nu a auzi t-o.

În momentul atacului, femeia pensionară rămăsese să o îngrijească pe copilă chiar în apartamentul său, în timp ce părinții micuței se aflau la muncă.

Salvatorul fetiței a fost un trecător care a văzut imediat că femeia aruncă copilul pe geam și a chemat de urgență ambulanța.

Fetița a mai declarat că înainte de atac femeia a strigat: ,,NU o atinge! Trebuie să moară! În interiorul ei se ascunde un demon''

Femeia a fost condamnată la 15 ani de închisoare, iar în ziua primirii sentinței, aceasta a declarat că înainte de atac, băuse bere pe care a combinat-o cu un tratament medicamentos.

Sursă:thegirlsun.com

Vreți să plecați din România? Aceasta este considerată cea mai bună țară din lume, potrivit unui raport global... Cea mai sexy deputată din Parlament a stârnit valuri de critici după apariția ei ,,vulgară'' la depunerea jurământului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x