Antena Căutare

Poveste șocantă! Un cuplu a aflat că a adoptat un adult după ce fetița a încercat să-i omoare

Natalia Grace a încercat de mai multe ori să-și omoare părinții adoptivi. În urma unor controale s-a aflat că micuța copilă era defapt un adult în toată regula. Finalul poveștii este unul și mai șocant!

Natalia Grace a încercat de mai multe ori să-și omoare părinții adoptivi. În urma unor controale s-a aflat că micuța copilă era defapt un adult în toată regula. Finalul poveștii este unul și mai șocant!

Kristine și fostul ei soț, Michael Barnett au adorptat în 2011 o fetiță ucraineană. Pe nume ei Natalia Grace, suferea de o tulburare de creștere a oaselor, numită displazia spondiloepifizară.

În primul an în noua familie totul părea să fie normal, până când Natalia a început să prezinte tulburări evidente de comportament. Fetița inocentă care se presupunea că ar avea șase ani, s-a dovedit a fi o tânără de aproximativ 19 ani care le-a transformat viața părinților adoptivi într-un film de groază.

Potrivit mamei adoptive, Natalia a încercat să-și omoare părinții adoptivi de mai multe ori: „ A vrut să ne omoare ”. După cum a declarat Kristine pentru ziarul britanic Dailymail, Natalia a încercat să-și împingă mama vitregă peste un gard electric, să o otrăvească și chiar a amenințat-o că o să o înjunghie pe ea și pe soțul ei .

Barnett, alarmat de comportamentul lor, a dus-o pe fată la un centru de sănătate mintală. În timpul controalelor, specialiștii au asigurat cuplului că vârsta fiicei lor adoptate a fost „clar inexactă”. Aceștia au explicat că dinții și dezvoltarea ei sexuală nu se potrivirsc vârstei presupuse. Specialiștii au presupus că Natalia Grace avea peste 19 ani.

În ciuda diagnosticului și a pericolului pe care îl reprezenta fata, familia adoptivă a locuit cu Natalia până în 2013, când au decis să o părăsească. Mama acesteia a declarat că: „Ea a făcut desene care arătau că vrea să ucidă membrii familiei. Ea a vrut să ne împingă într-o pătură și să ne îngroape într-o curte ".

Poveste șocantă! Un cuplu a aflat că a adoptat un adult după ce fetița a încercat să-i omoare

După un timp, în care Natalia a încercat în mod repetat să pună capăt vieții părinților și fraților ei adoptivi, familia s-a mutat în Canada . Cu toate acestea, nu au lăsat-o să se descurce singură: au închiriat un apartament în Lafayette, SUA, au ajutat-o ​​să obțină un număr de securitate socială și i-au dat cupoane pentru a cumpăra mâncare. Câțiva ani mai târziu, după ce nu știau nimic despre ea luni întregi, cuplul a fost arestat de autoritățile din Indiana, SUA, pentru abandonarea unui copil.

Poveste șocantă! Un cuplu a aflat că a adoptat un adult după ce fetița a încercat să-i omoare Kristine și Michael Barnett

În prezent familia se judecă în instanță cu Natalia Grace pentru a dovedi adevărul. Fata a obșinut un rezultat osos care arată că s-a născut în 2003 familia Barnett spune că „fata” s-ar fi putut naște în 1989 și ar putea avea până la 30 de ani.

Trump şi Zelenski denunţă atitudinea europenilor în convorbirea lor telefonică... Procedura de destituire, o cale riscantă atât pentru Trump, cât şi pentru democraţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x