Antena Căutare

Nimeni nu-i dădea nicio șansă de supraviețuire. „Fetița - sirenă” trăiește și este o domnișoară foarte frumoasă!

În urmă cu mai bine de 10 ani presa din întreaga lume prezenta cazul micuței Milagros Cerrón, o fetiță care venea pe lume cu o malformație congenitală neobișnuită. Picioarele îi erau lipte de o membrană, iar mușchii și oasele unite ca-ntr-o coadă de sirenă

În urmă cu mai bine de 10 ani presa din întreaga lume prezenta cazul micuței Milagros Cerrón, o fetiță care venea pe lume cu o malformație congenitală neobișnuită. Picioarele îi erau lipte de o membrană, iar mușchii și oasele unite ca-ntr-o coadă de sirenă.

Cazul a stârnit un interes major pentru că majoritatea specialiștilor nu-i dădea nicio șansă de supraviețuire. Totuși, câțiva medici curajoși din Peru și-au luat inima în dinți și au supus-o pe tânără mai multor intervenții chirurgicale cărora Millagros le-a supraviețuit.

Acum, micuța are 13 ani, merge la școală și ceea ce este cu adevărat impresionant este că a fost înscrisă la cursuri de dans pe care le urmează cu mare pasiune.

Încă PATRU zile de concediu! Ideea unei firme face înconjurul lumii: dacă eşti mahmur, ai dreptul să îţi iei liber de la... Oficial. De la 1 ianuarie, în Franța, numărul vaccinurilor obligatorii pentru copii va crește la 11!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x