Antena Căutare

Noi informații proaste vin din Cehia! Încă doi români, printre victimele exploziei produse la o uzină chimică! Cinci conationali au murit

Bilanțul victimelor exploziei puternice ce a avut loc la uzina chimică din Cehia a crescut. Încă doi români au fost identificați ca fiind printre decedați, anunță Ministerul Afacerilor Externe. 

"Potrivit informaţiilor obţinute de Ambasada României la Praga, încă două dintre victimele exploziei au fost identificate ca fiind cetăţeni români. Astfel, numărul cetăţenilor români decedaţi în urma tragicului eveniment a urcat la cinci în acest moment", a informat MAE printr-un comunicat de presă transmis vineri.

Ancheta declanşată de autorităţile cehe privind explozia de la uzina chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou este în curs de desfăşurare.

Echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Praga a vizitat şi unităţile medicale în care au fost internate persoanele rănite pentru a se asigura că printre acestea nu sunt şi cetăţeni români, precizează MAE.

De asemenea, au fost întreprinse demersurile necesare în vederea identificării şi notificării familiilor celorlalţi doi cetăţeni români decedaţi.

Şase oameni au murit în Cehia într-o explozie produsă la o uzină petrochimică în orașul Kralupy nad Vltavou, aflat la 30 de kilometri de Praga.

Echipele de salvatori au reuşit să recupereze patru răniţi. Doi dintre ei sunt în stare gravă, unul a fost transportat cu elicopterul la un spital din capitală.

Presa locală vorbeşte despre unul dintre cele mai grave accidente industriale din istoria ţării.

Tragedie! Trei români printre persoanele decedate în urma exploziei de la uzina din Cehia... Un român de 20 de ani, înjunghiat într-un centru comercial din Londra! Medicii n-au mai putut să-i salveze viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x