Antena Căutare

„Gata! Am stârpit transmiterea comunitară a coronavirusului!”. Cum a reușit o țară să dea „șah” în meciul cu COVID-19! Ce se va schimba în viețile locuitorilor. „E important!”

Oficialii din Noua Zeelandă au anunțat că a fost oprită transmiterea comunitară a noului coronavirus. Viața locuitorilor este pe cale să se schimbe, fără să revină complet la normal.

„Gata! Am stârpit transmiterea comunitară a coronavirusului!”. Cum a reușit o țară să dea „șah” în meciul cu COVID-19! Ce se va schimba în viețile locuitorilor. „E important!” Galerie
Măști de protecție. | profimediaimages.ro

Mai exact, oficialii din Noua Zeelandă au precizat că deși COVID-19 este „îngrădit” în țară, cunoscându-se exact ce cazuri de coronavirus există în țară, acestea fiind monitorizate.

Ce se va schimba în Noua Zeelandă

Cei mai mulți locuitori din Noua Zeelandă vor trebui să rămână în continuare acasă și să evite interacțiunile cu alte persoane, în timp ce țara trece de la nivelul patru de carantină, la nivelul trei.

Acum, cele mai multe afaceri se vor putea redeschide, inclusiv restaurantele în regim takeaway, dar fără a fi permis contactul față în față.

„Gata! Am stârpit transmiterea comunitară a coronavirusului!”. Cum a reușit o țară să dea „șah” în meciul cu COVID-19! Ce se va schimba în viețile locuitorilor. „E important!”

Măști de protecție.

profimediaimages.ro

Locuitorii sunt sfătuiți să își limiteze contactele la grupul restrâns de prieteni sau familie și să păstreze distanța de doi metri față de alte persoane.

Noi simptome ale coronavirusului, recunoscute oficial! Sunt la fel de alarmante ca febra, tusea și dificultățile de respirație!

Mall-urile rămân închise și cei mai mulți copii vor rămâne acasă, în timp ce granițele țării rămân, de asemenea, închise, potrivit bbc.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noua Zeelandă a raportat mai puțin de 1.500 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus și 19 decese provocate de COVID-19.

Cum a reacționat Noua Zeelandă la pandemia de coronavirus

Noua Zeelandă a instituit restricții dure, în privința călătoriilor și activităților locuitorilor, încă de la începutul pandemiei de coronavirus, de când avea doar câteva zeci de cazuri de COVID-19.

Un aliment ar ajuta organismul în lupta cu noul coronavirus! Explicația specialiștilor

Granițele țării au fost închise, a fost impusă carantină pentru toți oamenii sosiți în țară, a fost impusă autoizolarea, s-au făcut numeroase teste pentru COVID-19 și analize epidemiologice.

Plajele și alte locuri de petrecere a timpului liber, rpecum locurile de joacă, au fost închise pe 26 martie, al fel ca șcilile și birourile. Barurile și restaurantele au fost, de asemenea, închise, inclusiv în regim de takeaway sau livrări la domiciliu.

Experții susțin, însă, că Noua Zeelandă a fost favorizată în lupta cu noul coronavirus de poziția sa geografică.

Rusia depăşeşte China ca număr de contaminări cu noul coronavirus; bilanţul creşte cu 50 de morţi şi 6.198 de contaminăr... Laboratorul francez de vaccinuri Pasteur-TheraVectys anunţă un prim test care măsoară gradul imunităţii faţă de noul cor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x