Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

O cisternă a intrat în manifestanţi pe o autostradă la Minneapolis; şoferul, scos din camion cu forţa şi agresat de manifestanţi, plasat în arest de poliţie

Un camion cisternă a rulat către manifestanţi pe o autostradă închisă, la Minneapolis, în Minnesota, într-o atmosferă tensionată în Statele Unite, din cauza morţii în urmă cu o săptămână a lui George Floyd, un afroamerican, în timpul unei arestări a Poliţiei din Minneapolis, relatează Reuters.

Niciun manifestant nu a fost rănit de camion, care a avansat duminică spre mulţime claxonând. Pe autostrada 35 circulaţia era oprită în acel moment.

A tanker truck drove into thousands of people marching on a Minneapolis highway. Protesters pulled the driver from the cab and beat him

— Reuters (@Reuters)

Şoferul a fost scos cu forţa din vehicul şi agresat de către manifestanţi, a constatat un jurnalist Reuters.

Breaking News: At a Minneapolis protest a man in the semi truck plowed thru the crowd.
The protesters got the guy out of the truck & jumped him.
Police maced the crowd & got the driver.
It is believed the driver is in police custody.

— ~Marietta (@_MariettaDavis)

El a fost plasat apoi în arest de Poliţia din Minneapolis.

A semi-truck drove into a large crowd of people protesting the death of George Floyd in Minneapolis.

— USA TODAY (@USATODAY)

Este vorba despre unul dintre numeroasele incidente în timpul tulburărilor din Statele Unite, provocate de moartea lui George Floyd, care a antrenat un val de contestare, pătată de revolte şi jafuri reprimate cu violenţă de către poliţie.

Interdicţii de circulaţie pe timpul nopţii au fost declarate în oarşe mari ca Los Angeles, Atlanta, Philadelphia sau Denver.

Districtul Columbia (DC) - în care se află Washingtonul - a impus o interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii duminică, după două nopţi consecutive de violenţe între protestatari şi forţe de ordine în apropiere de Casa Albă.

Sursa : news.ro

Recomandari