Antena Căutare

O fetiţă s-a îmbrăcat în mireasă pentru a fi condusă la altar de tatăl ei

O fetiţă de 11 ani s-a îmbrăcat în mireasă doar pentru a fi condusă la altar de tatăl ei. Bolnav de cancer, în stadiu terminal, bărbatul şi-a dorit mult ca fiica lui să aibă această amintire cu el.

O fetiţă de 11 ani s-a îmbrăcat în mireasă doar pentru a fi condusă la altar de tatăl ei. Bolnav de cancer, în stadiu terminal, bărbatul şi-a dorit mult ca fiica lui să aibă această amintire cu el.

Şi un fotograf le-a făcut acest cadou, după ce a fost angajat să le facă un ultim portret de familie. Fotografiile sunt impresionante.

Un bărbat de 62 de ani cu cancer pancreatic, în fază terminală şi o fiică de 11 ani cu un singur vis: să fie condusă la altar de cel mai important bărbat din viaţa ei. Şi s-a întâmplat exact acest lucru! În avans însă!

Un mic altar amenajat în grădina casei, un preot care îi aştepta la capătul covorului alb, rude aşezate la mese frumos decorate! E surpriza pe care a pus-o la cale fotograful angajat de familie să îi facă un ultim portret.

Impresionată până la lacrimi de povestea lor, femeia a decis să le facă această surpriză. Aşa că în ziua programată, pe fetiţa sosită de la şcoală o aştepta o rochie de poveste. Iar drumul până la altar la braţul tatălui ei a emoţionat pe toată lumea, nu doar pe ei doi.

Acum visul copilei a devenit realitate. Şi chiar dacă tatăl nu va mai apuca să o vadă mireasă, va rămâne întotdeauna o amintire de nepreţuit.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

O farsă de prost gust a dus-o în spatele gratiilor pe o americancă... A vrut să facă un gest nobil, dar a plătit cu slujba! Un polițist a strâns mii de euro dintr-un clip postat pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x