Antena Căutare

„Mami, nu vreau să fac baie”. Și-a înecat fetița de 3 ani ca să se răzbune pe o închipuire

O mamă și-a înecat fetița în vârstă de 3 ani în cadă pentru a se răzbuna pe soțul ei, pe care îl suspecta de infidelitate. Bărbatul, însă, nu ar fi avut relații extraconjugale.

O mamă și-a înecat fetița în vârstă de 3 ani în cadă pentru a se răzbuna pe soțul ei, pe care îl suspecta de infidelitate. Bărbatul, însă, nu ar fi avut relații extraconjugale.

Mama care și-a înecat fetița de 3 ani în cadă, Claire Colebourn, în vârstă de 36 de ani, a crezut că soțul ei, în vârstă de 38 de ani, o înșală cu o colegă.

După ce și-a înecat fetița de 3 ani, Bethan, în cadă, femeia a așezat trupul copilei pe pat. Bunica fetiței a descoperit tragedia în ziua următoare.

Crima a avut loc în octombrie 2017, în orașul englez Fordingbridge.

„Mi-am înecat fiica. Înainte să o înec, i-am spus că o iubesc. Ea a avut încredere totală în mine. Ceea ce am făcut mă va bântui pentru tot restul vieții mele”, a spus femeia, după ce inițial și-a negat fapta, spunând că nu ea și fiica ei au făcut o baie și că nu știe ce s-a întâmplat după aceea.

Anterior, femeia a căutat pe internet să afle dacă moartea prin înecare este lipsită de durere.

Ea ar fi crezut că soțul ei, care ar fi obișnuit să o controleze la fiecare pas, ar fi spionat-o prin „Wi-Fi și computer”, în casa lor. Ea îi ceruse divorțul, deoarece bărbatul nu și-ar fi dorit copila în viața lui.

Un proces în acest caz continuă, iar soțul femeii care și-a înecat fiica ar urma să ofere dovezi împotriva acesteia.

Accident cumplit! 25 de morți și 29 de răniți după ce un camion s-a răsturnat!... Decizie drastică luată de Uniunea Europeană! Americanii care vor să intre în spaţiul Schengen vor avea nevoie de vize! I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x