Antena Căutare

O româncă din Italia, împinsă de la balcon de către patronul său. Cazul a revoltat comunitatea întreagă

Femeia a declarat că s-a certat din cauza banilor cu patronul său iar acesta a împins-o de la balconul situat la etajul unu.

Femeia a declarat că s-a certat din cauza banilor cu patronul său iar acesta a împins-o de la balconul situat la etajul unu.

Aceasta o îngrijea pe soacra bărbatului, 24 de ore din 24, dar era plătită doar pentru 6 ore. Însă ceartă s-a iscat de la nerespectarea termenului de salariu.

Din declarațiile femeii, când spiritele s-au încins, bărbatul ar fi împins-o peste balconul situat la o înăltime de cinci metri fată de sol. Tudora Ediz ar fi ieșit pe balcon și acesta i-ar fi dat o palmă, mai mult împingînd-o, potrivit infoalert.ro.

Angajatorul le-a spus polițiștilor că femeia s-a aruncat de bună voie, fiind furioasă din cauza banilor. Aceasta s-a ales cu politraumatisme craniene și cu o fractură de bazin.

La un pas de o TRAGEDIE! I s-a rupt centura de siguranță când se dădea în rollercoaster. Gestul care i-a SALVAT viața... Atac terorist în Sâmbăta Mare! Cel puţin 14 persoane au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x