Antena Căutare

O ucraineancă a distrus o dronă rusească folosind o "armă" mai puțin obișnuită. Ce s-a întâmplat

O femeie din Ucraina a vrut să își apere țara cu tot ce are împotriva invaziei armatei ruse, așa că s-a folosit de un borcan de castrveși murați ca să distrugă o dronă.

colaj tanc razboi si o femeie cu copilul in brate Galerie
O femeie din Ucraina a vrut să își apere țara cu tot ce are împotriva invaziei armatei ruse, așa că s-a folosit de un borcan de castrveși murați ca să distrugă o dronă. | Profimedia

În timp ce armata rusă continuă să cucereasă noi teritorii din orașe mari din Ucraina, civilii care au rămas în țară continuă să lupte cot la cot cu militarii din armata ucraineană. În capitala Ucrainei se duc lupte grele în continuare pentru că rușii atacă din toate direcțiile, dar ucraineni au demonstrat că sunt extrem de uniți.

O ucraineancă a doborât o dronă rusească cu un borcan de murături

Civili de toate vârstele se pun în fața tancurilor inamice, în fața soldaților ruși înarmați, încercând să oprească invazia cu tot ce au la îndemână. Unele femei luptă cot la cot cu bărbații rămași în urmă, în timp ce militarii se străduiesc ajute bătrânii, femeile și copiii rămași să fie evacuați pe coridoarele umanitare create.

Citește și: Unde i-ar fi ascuns Vladimir Putin pe Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor. S-a aflat locul și nu este în Rusia, cum se credea

Între timp, un caz impresionant din Kiev a ajuns în presă. O femeie a reușit să doboare o dronă rusească care zbura în apropierea casei sale folosindu-se de un borcan de murături. Femeie a aruncat borcanul de la balconul apartamentului ei și a distrus complet drona care s-a prăbușit la pământ.

Lyubov Tsbulska, o reprezentantă al guvernului ucrainean, a postat despre acestă întâmplare pe Twitter. Ea a povestit:

“O femeie din Kiev a dărâmat o dronă rusească cu un borcan de murături în timp ce stătea la ea în balcon. Cum de încă mai vreți să ocupați țara asta?”.

Postarea ei a adunat milioane de reacții și comentarii și a fost repostată. Cu toate acestea, incidentul nu a fost încă confirmat, potrivit newsdayexpress.com.

În cele 13 zile de război, Rusia cu armata ei a distrus toată infrastructura militară a Ucrainei, incusiv depozite de arme, baze militare, fabrici în care se construiau arme și sistemele de apărare aeriană.

Locația soldaților ruși, descoperită prin intermediul unei aplicații de dating

Spionii britanici au monitorizat invazia rusă a Ucrainei urmărind soldații lui Vladimir Putin care foloseau aplicația de întâlniri Grindr și alte site-uri de socializare.

Serviciile de informații au transmis Ucrainei informațiile pentru a ajuta la anticiparea unei invazii la scară largă, păstrând doar câteva detalii pentru a proteja sursele și metodele.

Citește și: Volodimir Zelenski, un nou mesaj pentru armata Rusiei. Ce a transmis președintele Ucrainei în plin război cu Vladimir Putin

Vladimir Putin a interzis aplicațiile de întâlniri, precum Grindr, în 2013, dar platforma este încă folosită și a oferit o mulțime de informații prețioase. Spionii au urmărit și mesajele pe echivalentul rusesc al Facebook - VKontakte.

O sursă a declarat pentru Daily Mail: „Aceste site-uri au fost o comoară pentru spionii noștri și, în special, aplicațiile de dating. Soldații și cei implicați în efortul militar erau deosebit de neglijenți. Asta a însemnat că eram la curent cu planurile și iminența invaziei, dar și cu detalii precum proviziile de sânge ale trupelor ruse”.

Ce i-a spus Vladimir Putin lui Emmanuel Macron despre atacurile la centralele nucleare din Ucraina... Cum s-a încheiat a treia rundă de negocieri între Rusia și Ucraina: „Mici progrese cu privire la culoarele umanitare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x