Antena Căutare

Unde i-ar fi ascuns Vladimir Putin pe Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor. S-a aflat locul și nu este în Rusia, cum se credea

S-a scris că Vladimir Putin și-a ascuns întreaga familie într-un oraș subteran din Siberia, echipat cu cele mai performante dispozitive. Se pare totuși, că adevărul nu este acesta, cel puțin așa spun sursele publicației Page Six. Alina Kabaeva și copiii ei cu președintele Rusiei ar fi părăsit Rusia.

vladimir putin si alina kabaeva in timp ce privesc in partea dreapta Galerie
S-a scris că Vladimir Putin și-a ascuns întreaga familie într-un oraș subteran din Siberia, echipat cu cele mai performante dispozitive. Se pare totuși, că adevărul nu este acesta, cel puțin așa spun sursele publicației Page Six. Alina Kabaeva și copiii ei cu președintele Rusiei ar fi părăsit Rusia. | Profimediaimages.ro

Vladimir Putin și-ar fi ascuns foarte bine familia după ce trupele sale au invadat Ucraina. De teama rivalilor și chiar a poporului rus, care protestează încă de la declanșarea războiului, Alina Kabaeva și copiii săi ar fi fost scoși din Rusia.

Război Ucraina- Rusia: Unde și-a ascuns Vladimir Putin familia

Președintele rus Vladimir Putin și-ar fi ascuns partenera de viață și cei patru copii ai lor în Elveția, potrivit unor informații obținute de Page Six.

Alina Kabaeva, una dintre cele mai apreciate gimnaste din istorie, s-ar afla departe de Rusia, într-o cabană privată „undeva” în Elveția, țară renumită pentru neutralitatea sa.

Se crede că Kabaeva are patru copii cu președintele rus, deși nu a confirmat niciodată informațiile.

”În timp ce Putin își asumă atacul asupra Ucrainei, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția – cel puțin pentru moment.

Citește și: Interviu din buncărul lui Volodimir Zelenski. Reacția lui când e întrebat de familia sa, care se ascunde în altă parte

Alina are doi băieți și gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția. Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că are și ea.”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Sursele citate mai spun că Vladimir Putin și Alina Kabaeva au două fete gemene, în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015.

Putin, care mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din căsătoria cu Lyudmila Shkrebneva, s-a luptat din greu pentru a-și proteja copiii de mass-media.

Unde se spunea că se află familia lui Vladimir Putin

În urmă cu câteva zile, au apărut zvonuri conform cărora Vladimir Putin și-ar fi ascuns prima soție și fiicele într-un „oraș subteran” din Siberia.

Buncărul de lux high-tech este situat în Munții Altai și a fost proiectat special pentru protecție în cazul unui război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey.

Se pare că în zonă au fost observate mai multe puncte de ventilație în jurul ascunzătoarei și o linie de înaltă tensiune conectată la o substație ultramodernă de 110 kilovolti, suficientă pentru a alimenta un oraș mic.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica secretă a lui Vladimir Putin, Luiza Rozova. Ar locui în lux, în Monaco

Când au apărut primele zvonuri despre legătura dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva

În anul 2008 au apărut primele informații potrivit cărora Vladimir Putin și-a refăcut viața alături de gimnasta Alina Kabaeva. La acel moment, presa a numit-o „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei.

Citeşte şi: Mesaj scandalos al marelui Evgeni Plushenko: ”Rușii mei, fiți mândri că faceți parte din această nație!”

O publicație a unui miliardat titra că președintele Rusiei se întâlnește cu o femeie care are jumătatea vârsta lui și că va cere divorțul de Lyudmila Putina. La scurt timp, ziarul a fost forțat să se închidă, proprietarul său miliardar invocând „dificultăți financiare”.

Citește și: Ce s-a ales de Kirill Shamalov, fostul ginere al lui Vladimir Putin, după ce a divorțat de Katerina Tikhonova. Cum a fost pedepsit

De atunci, Kremlinul a negat categoric orice relație, iar Putin a nu a abordat niciodată acest subiect. În presa rusă, este considerat riscant să întrebi despre viața lui amoroasă.

Te-ar putea interesa și: UPDATE Război Rusia - Ucraina, ziua 12 LIVE TEXT. Moscova permite evacuarea civililor din Ucraina doar în Belarus și Rusia. Kiev: Condiţia este "complet imorală"

Loto. A fost câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Cât valorează și ce a anunțat Loteria Română... Locația soldaților ruși, dezvăluită de aplicațiile de dating. Ce au descoperit spionii despre trupele lui Putin din Ucra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x