Antena Căutare

Obama, comparat cu Hitler si Stalin. Vezi un spot publicitar controversat!

Presedintele american Barack Obama este comparat cu Hitler si Stalin, intr-un spot publicitar al unui producator de arme, informeaza CBS News.

Spotul publicitar al USA Ammo prezinta fotografii ale lui Obama alaturi de imagini cu Hitler, Stalin si alti dictatori care au comis atrocitati in toata lumea.

Reclama este insotita si de un videoclip si avertizeaza ca masurile de control al armelor sunt iminente si prefigureaza ca Statele Unite se pot confrunta cu milioane de victime daca oamenii nu au voie sa se apere.

Potrivit USAAmmo, "tirania invadeaza orasele americane in fiecare zi" si Obama, impreuna cu procurorul general Eric Holder si alti sustinatori ai controlului armelor, "conspira in secret impotriva cetatenilor americani ca sa ii priveze de dreptul de a avea arme".

"Obama si tarii sai incalca drepturile americanilor de a detine arme. Uitati-va la istorie. Agenda socialista a lui Obama este indreptata catre deprivarea americanilor de drepturile date de Dumnezeu", a declarat Trace Williams, director de operatiuni pentru USA Ammo.

Sursa: Antena3

Foto: www.usaammo.com

VIDEO! Soldatii romani din Afganistan, in schimb de focuri si injuraturi cu talibanii... Romania, printre statele acuzate de trafic de arme in Iugoslavia anilor '90...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x