Antena Căutare

Obiceiul „îngrozitor” pe care Elon Musk îl are dimineața. Ce face imediat cum se trezește: „Vreau să renunț la acest tabiet”

Elon Musk a vorbit recent într-un podcast despre un obicei pe care îl are dimineața și la care vrea să renunțe pentru că îl consideră a fi unul „îngrozitor” pentru sănătate.

Colaj cu Elon Musk Galerie
Elon Musk are obiceiul de a-și verifica telefonul imediat cum se trezește de dimineață | Profimedia

În ciuda faptului că este un multimiliardar cu planuri de colonizare a planetei Marte, Elon Musk are tabieturi comune, ușor de înțeles.

Pentru început, CEO-ul Tesla și SpaceX vrea să își remodeleze rutina zilnică, începând cu momentul în care se trezește. Într-un interviu recent cu Full Send Podcast, Musk a declarat că își verifică telefonul imediat cum se trezește și crede că acest lucru ar putea fi în detrimentul sănătății sale, potrivit cnbc.com.

Care este primul lucuru pe care îl face Elon Musk când se trezește dimineața: „Este un obicei îngrozitor și vreau să renunț”

„Am un obicei prost pe care bănuiesc că mulți oameni îl au, acela de a-mi verifica imediat telefonul de cum mă trezesc dimineața", a declarat Musk în cadrul emisiunii. "Este un obicei îngrozitor, de fapt".

Musk, care a declarat anterior pentru Auto Bild, o revistă germană de automobile, că își petrece primele 30 de minute din fiecare zi verificând e-mailurile, spune acum că vrea să înlocuiască acest obicei cu un antrenament.

Citește și: De ce sateliții lui Elon Musk au călătorit pe cerul României. Motivul pentru care aceștia au fost vizibili sâmbătă

"Am nevoie să fac exerciții fizice și să fiu într-o formă mai bună", a declarat Musk în cadrul emisiunii Full Send Podcast. „Așadar, voi trece de la a mă uita imediat la telefon după ce mă trezesc la a mă antrena timp de cel puțin 20 de minute. Abia poi mă voi uita la telefon".

Obiceiul lui Elon Musk de a se uita la telefon imediat cum se trezește nu este deloc unul ieșit din comun. Aproximativ 80% dintre utilizatorii de smartphone-uri își verifică telefoanele în primele 15 minute de la trezire, potrivit rezultatelor IDC Research.

Citește și: Avalanșă de glume după apariția lui Elon Musk la plajă. A fost surprins așa de paparazzi, iar internetul a explodat - FOTO

Decizia sa de a schimba acest tabiet va fi în folosul sănătății sale. Cercetările indică faptul că antrenamentele de dimineață pot îmbunătăți și productivitatea. În 2019, un studiu publicat în British Journal of Sports Medicine a constatat că exercițiile zilnice, moderate de dimineață, au îmbunătățit memoria pe termen scurt, atenția și luarea deciziilor participanților.

Musk, care de obicei adoarme în jurul orei 3 dimineața și este treaz la ora 9:30, a declarat că obiceiul său cu smartphone-ul vine oarecum din anxietate și din nevoia de a se asigura că nu a ratat nicio urgență a companiei în timp ce dormea.

Citește și: Tatăl lui Elon Musk a confirmat că a făcut al doilea copil cu fiica sa vitregă. Ce a spus Errol Musk despre femeia de 35 de ani

„Conduc SpaceX și Tesla, așa că, de obicei, există ceva care s-a întâmplat peste noapte", a spus el în cadrul podcastului.

Aceasta nu este prima dată când Musk vorbește în public despre viciile sale - sau despre motivația sa de a le reduce. În același interviu din 2014 pentru Auto Bild, el a spus că a încercat să reducă consumul de cofeină pentru a nu mai fi atât de agitat la serviciu.

Elon Musk are 51 de ani și 11 copii. În prezent o relație cu actrița australiană Natasha Bassett.

Doi italieni au vrut să ajungă la Cracovia și s-au trezit la Craiova. Cum a fost posibil și ce au făcut... Dezvăluirile intrusului care a pătruns înarmat anul trecut în Castelul Windsor, casa Reginei Elisabeta: “Sunt aici să o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x