Antena Căutare

Misterul drogurilor de pe plajă continuă. Au apărut pachete în alte locuri. Sunt aproape 200 de pachete

Ca urmare a informării transmise de Poliţia Română omologilor bulgari, la data de 6 aprilie, prin canalele poliţieneşti de cooperare internaţională, autorităţile statului vecin au demarat o operaţiune similară, pe litoralul Mării Negre.

Autorităţile bulgare au anunţat că în ultimele zile au găsit pe litoral 150 de pachete cu droguri, care au o concentraţie foarte ridicată, de peste 90 la sută, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General pentru situaţii de Urgenţă. Numărul total al coletelor descoperite în România şi în Bulgaria a ajuns la 310.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, ca urmare a informării transmise de Poliţia Română omologilor bulgari, la data de 6 aprilie, prin canalele poliţieneşti de cooperare internaţională, autorităţile statului vecin au demarat o operaţiune similară, pe litoralul Mării Negre.

Astfel, autorităţile din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a conţine droguri cu o concentraţie foarte ridicată, de peste 90%.

”În continuare, operaţiunea este în desfăşurare, fiind ridicate, până la acest moment, 310 astfel de colete, atât în România, cât şi în Bulgaria”, a transmis, miercuri, IGPR.

O amplă operaţiune a fost declanşată de reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, la sfârşitul săptămânii trecute, pe litoral.

Astfel, peste 300 de poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi verifică o zonă de 90 de kilometri pe care s-ar putea găsi pachete cu droguri.

Autorităţile reamintesc cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa.

Autorităţile bulgare au anunţat că au găsit 150 de pachete cu droguri pe Litoralul Mării Negre... Ultima oră! Brexit: membrii Uniunii Europene și premierul Theresa May au fost de acord să amâne până la 31 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x