Antena Căutare

Un român curios a întrebat public Ministerul Afacerilor de Interne cât primește dacă găsesște un pachet de droguri pe litoralul Mării Negre. Răspunsul MAI a făcut senzație

În contextul unei perioade extrem de tensionate vizavi de găsirea multor pachete de cocaină pe plajă și în Marea Neagră, un român curios a întrebat pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor de Interne, cât ar putea câștiga pe  un astfel de pachet cu stupefiante, în cazul în care l-ar găsi personal

Senzațional! Ce răspuns oficial a primit un român care a întrebat Ministerul Afacerilor de Interne cât primește la schimb dacă găsește un pachet de droguri pe plajă: "Are rost să caut vreunul să-mi fac și eu viața frumos la mare?"

În contextul unei perioade extrem de tensionate vizavi de găsirea multor pachete de cocaină pe plajă și în Marea Neagră, un român curios a întrebat pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor de Interne, cât ar putea câștiga pe un astfel de pachet cu stupefiante, în cazul în care l-ar găsi personal. Ca mulți alți români puși pe glume, nici acesta nu face excepție, dorind să afle dacă mai are rost să meargă la amre ca să înceapă căutările și să își croiască astfel un viitor frumos și fără griji.

Postarea vine după ce forţele de ordinea au descoperit în ultimele zile o captură de peste 1.650 de kilograme de cocaină cu o valoare estimată la peste 300 de milioane de euro, potrivit digi24.ro.

Cum a fost formulată întrebarea primită pe Facebook MAI:

"Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el? Are rost să caut vreunul să-mi fac și eu viața frumos la mare? App, de ce naiba le confiscați? Că mie mi-a zis cineva că a încercat și nu are nimic! Am curaj să spun că întreb pentru mine!".

Răspunsul angajaților de la MAI a fost unul cât se poate de clar, dar în același timp cu o notă de umor pe alocuri:

"1. Dacă găsiți un astfel de pachet și încercați să-l vindeți, veți lua pe el câțiva ani buni de închisoare. Ceea ce ne-ați spus dumneavoastră se încadrează perfect la trafic de droguri, așa că o să vă faceți "viața frumos", dar mai pe răcoare, așa!

2. Din ultima dumneavoastră întrebare lipsește un cuvânt. Așa că reformulăm noi: "Nu MAI are nimic"… prin casă, buzunare sau parcare. Știți câți oameni s-au nenorocit pentru că au început să consume droguri? Unii sunt încă în viață... alții...

3. Legat de căutări, vă sfătuim să nu vă apropiați de mare în această perioadă, având acest scop. Mai bine căutați să nu fiți căutat... avem curaj să spunem că ați înțeles perfect mesajul nostru.”

Sursă:digi24.ro

Răspunsul Poliției Române la întrebarea: „Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el?”... O femeie a ajuns de urgență la spital după ce a trăit ore în șir cu albine în ochi! Medic: ”Se hrăneau cu lacrimele ei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x