Antena Căutare

Pericol pentru românii din Grecia! Furtuni violente şi inundaţii au provocat pagube uriașe din nou

Furtuni violente şi inundaţii au afectat mai multe regiuni ale Greciei, ţara unde numeroşi turişti, inclusiv români, sperau să se mai poată bucura de câteva zile însorite. Torenţi puternici de apă şi noroi au devastat câteva sate din nordul ţării şi de pe insulele Kefalonia şi Ithaca.

Furtuni violente şi inundaţii au afectat mai multe regiuni ale Greciei, ţara unde numeroşi turişti, inclusiv români, sperau să se mai poată bucura de câteva zile însorite.

Torenţi puternici de apă şi noroi au devastat câteva sate din nordul ţării şi de pe insulele Kefalonia şi Ithaca. Cele mai mari pagube le-a suferit un sat din Kefalonia, inundat şi acum câteva zile de o ploaie abundentă.

În acest timp, în Atena a căzut grindină de mărimea mingilor de ping pong. Ministerul de Externe le recomandă românilor aflaţi în Grecia să evite, şi în următoarele zile, deplasările care nu sunt strict necesare.

Primul loc în aer liber, de promenadă, unde a fost interzis fumatul. Lista cu amenzi, făcută publică... Şase elefanţi au murit încercând să se salveze unii pe alţii dintr-o cascadă în Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x