Antena Căutare

Portestele impotriva filmului "Inocenta musulmanilor" fac noi victime in lume araba

Manifestatiile impotriva americanilor si francezilor iau amploare in tarile arabe. Cel putin 20 de pakistanezi au murit si alte cateva zeci de persoane au fost ranite in timpul protestelor impotriva filmului care il parodiaza pe profetul Mahomed.

Vineri, de Ziua Profetului, mai multe grupari de pakistanezi au distrus tot ce le-a iesit in cale. Ei s-au calcat la propriu in picioare, iar 20 dintre ei au murit in urma violentele. Totusi, setea de razbunare a comunitatii arabe este la fel de mare.

Ambasada americana de la Islamabad a platit 70.000 de dolari unei televiziuni pakistaneze pentru a difuza un spot cu menirea de a calma spiritele. Presedintele SUA Barack Obama si Hilary Clinton au precizat ca autoritatile americane nu au nicio legatura cu filmul anti-islam.

Manifestatiile violente au avut loc si in India. La Cairo, mai multi egipteni au protestat in fata Ambasadei Frantei impotriva caricaturilor cu profestul Mahomed publicate intr-o revista franceza.

FOTO: EPA / Intact Images

Vocea Rusiei: Basescu incearca reanexarea Republicii Moldova prin acordarea de pasapoarte moldovenilor... Grecia: Doua cutremure puternice au avut loc la interval de cateva ore ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x