Antena Căutare

Premierul britanic David Cameron si-a uitat fetita intr-un pub

Primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, si-a uitat fetita de opt ani intr-un pub dupa ce a mers sa bea ceva alaturi de niste prieteni, informeaza London Evening Standard.

David si Samantha Cameron au uitat-o pe Nancy la un pub din Buckinghamshire. Fetita in varsta de opt ani se afla la toaleta in timp ce familia Cameron si grupul de prieteni au decis sa paraseasca localul.

Abia cand au ajuns acasa, cei doi parinti si-au dat seama ca unul dintre cei trei copii ai lor lipseste. Au sunat la pub-ul unde fusesera cu cateva ore in urma si au aflat ca fiica lor era in siguranta si ca o barmanita avea grija de ea. David Cameron a plecat imediat sa o recupereze pe Nancy.

Incidentul a avut loc in urma cu doua luni. Purtatorul de cuvant al primului ministru britanic a dat cateva lamuri referitoare la eveniment. Acesta a precizat ca oricarui parinte i se putea intampla asa ceva si ca persoanele care asigura securitatea familiei Cameron nu vor fi trase la raspundere pentru ce s-a intamplat. De asemenea, a informat presa ca David Cameron nu consumase alcool in timpul petrecut la pub.

Foto: hepta.ro

Kievul acuza Bucurestiul de "romanizarea" sudului Ucrainei... China: Un echipaj uman va merge in spatiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x