Antena Căutare

Presedintele Cehiei, impuscat cu un pistol de Airsoft la o manifestare

Presedintele Cehiei, Vaclav Klaus, a fost impuscat de mai multe ori, de la foarte mica distanta, cu un pistol de Airsoft, de un tanar care s-a declarat ulterior un comunist nemultumit de saracia din tara.

Un pistol de Airsoft este o replica fidela, ca aspect, a unei arme adevarate, insa nu trage cu gloante, ci cu bilute de plastic care nu pot pune in pericol sanatatea celor atinsi, decat daca ating ochii. De la distanta scurta, insa, impactul bilelor poate fi foarte dureros.

Vaclav Klaus se afla la inaugurarea unui pod, deplasandu-se prin multime. La un moment dat, un tanar socate pistolul de airsoft din geaga, il lipeste de bratul presedintelui si trage mai multe focuri.

Vaclav Klaus pare ca este singurul personaj care isi da seama ce se intampla, in timp ce bodyguarzii sai raman pasivi. Tanarul se retrage si este prins de politie la cateva sute de metri mai departe.

Presedintele Cehiei a fost dus la spital, dupa acest incident, alegandu-se doar cu cateva vanatai.

Agresorul a declarat ca este un simpatizant al comunistilor si ca a facut acest gest ca sa-si exprime nemultumirea fata de clasa politica din Cehia, adaugand ca o treime din cetatenii cehi traiesc in saracie crunta.

Loteria EuroMillions: Un spaniol a luat "Super Jackpot"-ul de 100 mil. €... SUA acorda un nou ajutor, de 45 mil. $, populatiei si opozitiei siriene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x