Antena Căutare

Presedintele Hosni Mubarak a adunat o avere de 70 de miliarde de dolari

Omul aflat in centrul masacrului din Egipt, ar putea fi cea mai bogata persoana din lume. Jurnalistii britanici au aflat ca presedintele Mubarak a adunat o avere de 70 de miliarde de dolari! Nu-i este de ajuns, pentru ca nu vrea sa se retraga in liniste. De doua saptamani capitala egipteana nu mai are pace, iar apropiatii liderului de la Cairo spun ca acestuia nici nu-i trece prin cap sa demisioneze.


Pentru presedinte, miza principala este sa tina presa departe.Vanatoarea de jurnalisti, care a oripilat intreaga lume, a fost oprita. I-a luat insa locul o alta metoda, aparent democratica. Ziaristii sunt chemati sa se acrediteze, iar multora li se refuza eliberarea hartiilor. Pe ce criterii? Asta ramane o enigma.

Duminica, a fost ziua negocierilor. Puterea de la Cairo, reprezentata de vicepresedintele Omar Suleiman, a intrat in dialog cu cea mai mare forta a opozitiei, Fratia Musulmana. Numai ca discutiile, nu au audus, deocamdata, niciun rezultat.

Egipt: „Fratii Musulmani“ au acceptat dialogul cu vicepresedintele Suleiman... VIDEO! Un incendiu devastator ameninta organizarea Carnavalului de la Rio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x