Antena Căutare

Presedintele Rusiei a injurat un blogger pe Twitter

Utilizatorii Twitter care urmaresc postarile presedintelui rus Dmitri Medvedev au fost surprinsi de reactia obscena pe care acesta a avut-o la adresa unui blogger din randul Opozitiei regimului de la Moscova.

Desi mesajul postat de Medvedev a fost un "re-tweet" al unui text scris de ideologul de la Kremlin Konstantin Rykov, care se adresa internautilor ce folosesc sintagma "Partidul hotilor si escrocilor" (in loc de numele partidului Rusia Unita), atitudinea acestuia este cel putin reprobabila pentru un presedinte.

"Astazi, a devenit evident ca o persoana care foloseste pe blogul sau sintagma "Partidul hotilor si escrocilor" este un bou f**** in gura :)", a postat Rykov, mesaj pe care Medvedev l-a afisat pe contul sau de Twitter.

Desi mesajul retransmis a fost sters in cateva minute dupa publicare, bloggerii au reusit sa-i faca o captura foto si l-au facut public pe internet.

Sursa: Antena3

Bomba in plic, pentru presedintele Deutsche Bank, consilierul Angelei Merkel... Un bolnav mintal a injunghiat mortal doi oameni si a ranit alti noua pe o strada din Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x