Antena Căutare

Presupus atentat terorist, în toiul protestelor din SUA! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! VIDEO

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a atacat un poliţist cu un cuţit, apoi a încercat să tragă cu o armă asupra altor doi agenţi din New York, în timpul protestelor ce au fost generate de moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, în urma unei arestări brutale. Acesta ar fi fost un atentat terorist.

Totul a fost surprins de camera portabilă a unuia dintre poliţişti. Martorii susţin că agresorul a strigat „Allahu Akbar" în timpul atacului.

Tânărul a fost arestat, iar cei trei poliţişti transportaţi la spital. O anchetă va stabili dacă incidentul este de natură teroristă.

Atacul a venit în contextul protestelor generate de moartea unui bărbat de culoare, după ce a fost agresat de mai mulţi poliţişti. La manifestaţii s-a alăturat şi faimoasa cântăreaţă Madonna. Operată recent, regina muzicii pop a venit la protest ajutată de cârje.

„Îmi e dor de tati!”. Fetița de șase ani a lui George Floyd, mesaj sfâșietor! Cum crede că a murit tatăl ei. Mama: „I-am îndulcit adevărul”

Şi fiul actorului american Bill Murray s-a alăturat protestelor. Însă a ajuns în arest, după ce s-a bătut cu un poliţist.

Gestul unui tânăr de 18 ani a impresionat o țară întreagă

În mijlocul haosului, gestul unui tânăr de 18 ani a impresionat o ţară întreagă. Adolescentul a petrecut, voluntar, 10 ore pentru a strânge mizeria lăsată în urmă de manifestanţi. În scurt timp, mai mulţi oameni de afaceri americani s-au mobilizat pentru a-l răsplăti pe tânăr. I-au oferit cadou un Ford Mustang şi o bursă pentru facultate.

Momente sfâșietoare lângă sicriul lui George Floyd. Dezvăluirile emoționante ale fratelui bărbatului ucis: „E o nebunie”

„M-am oprit literalmente și am început să plâng. La fel și mătușa mea şi vărul meu mai mic”, a spus Antonio Gwynn, tânărul voluntar.

Tensiunile continuă însă, şi nu doar în Statele Unite. În Marea Britanie, protestatarii au dărâmat statuia unui fost negustor de slavi.

Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat tra... Noua Zeelandă nu mai are niciun caz activ de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x