Căutare Live

Prințul Wiliam va sta în camera în care a stat și Donald Trump în timpul vizitei din Ierusalim!

O cameră demnă de un Prinț! Hotelul King David din Ierusalim i-a oferit Ducelui de Cambridge cea mai luxoasă cameră pentru vizita de 3 zile pe care acesta o face în Ierusalim.

Prințul William în timpul vizitei în Israel

cnn.com

O cameră demnă de un Prinț! Hotelul King David din Ierusalim i-a oferit Ducelui de Cambridge cea mai luxoasă cameră pentru vizita de 3 zile pe care acesta o face în Ierusalim.

Camera, care are un preț de 5500 de dolari pe noapte, este aceeși în care a stat și președintele SUA Donald Trump și oferă o priveliște superbă asupra orașului vechi.

Camera în care va sta William în timpul primei vizite a unui membru al Familiei Regale Britanice în zonă este doar una din cele 50 de camere ocupate de delegația britanică. Cum era de așteptat, securitatea va fi foarte strictă în timpul vizitei lui William, absolut toate persoanele ce intră în hotel fiind verificate.De asemenea, pentru a-i proteja intimitatea, toți jurnaliștii au fost cazați în alt hotel.

În comparație cu delegația Ducelui de Cambridge, Donald Trump a închiriat aproape 1100 de camere în timpu vizitei din luna mai. Printre acestea numărându-se toate cele 230 de camere ale Hotelului King David dar și în alte 19 hoteluri din zonă.

Directorul hotelului a declarat că „apartamentul” în care va sta Prințul William costă 5500 de dolari pentru oaspeții normali, în timp ce pentru vizitele diplomatice este oferit la un preț promoțional.

Dragoste ca în povești, dar lovitură TERIBILĂ pentru familia regală a Japoniei! Prințesa Ayako se sacrifică pentru iubir... Semn de omagiu al Prinţului William pentru victimele Holacaustului...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri