Antena Căutare

Procesul Iuliei Timosenko, amanat din nou. Opozanta are grave probleme de sanatate!

Procesul de frauda al Iuliei Timosenko a fost din nou amanat de justitia ucraineana, deoarece opozata nu a putut sa se prezinte la tribunal, din cauza problemelor de sanatate pe care le-a intampinat in ultima vreme.

Tribunalul i-a ordonat opozantei sa se supuna unui examen medical, pentru a stabili daca este sau nu capabila sa se prezinte la proces.

Iulia Timosenko este internata in prezent, pentru a se opera de hernie de disc. Insa fostul premier a refuzat sa fie examinata si ingrijita de medicii ucraineni, pana in prezent fiind internata in spitalul din Harkiv si urmarita de cadre medicale di Germania.

Iulia Timosenko a fost incarcerata in August si condamnata la sapte ani de inchisoare pentru abuza de putere, in cazul unui contract considerat dezavantajos pentru Ucraina.

Cazul ei a stranit nemultumirea Uniunii Europene, care cere eliberarea fostului premier al Ucrainei. Mai multe proteste au avut loc in fata tribunalului din Harkiv, manifestantii adunandu-se pentru a scanda sloganuri precum "Libertate pentru Iulia!".

Foto: lettera43.it

Ciprul a cerut oficial ajutorul UE, din cauza expunerii in fata Greciei... VIDEO! SUA: O mama si-a tinut fetita inchisa intr-un dulap ani intregi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x