Antena Căutare

Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei! A închiriat un hotel întreg pentru haremul lui! VIDEO

Regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei, în vârstă de 67 de ani, a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el și un harem format din 20 de femei. 

„Deci el este incredibil de rezistent”, a glumit Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, care a prezentat știrea, la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Deși cele mai multe hotelurilor germane s-au închis din cauza pandemiei, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat și a primit un permis special pentru adăpostirea regelui și a companiei sale.

Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă și acces la pârtiile de schi private.

Confirmând că niciunui alt invitat nu i-a fost permis să stea la hotel, un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen a spus că „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”.

Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus.

Deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.

Thailanda are peste 900de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care patru au fost fatale. A fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat un caz de virus în ianuarie.

Cineastul John Krasinski a prezentat pe YouTube un show dedicat „ştirilor pozitive” şi l-a avut invitat pe actorul Steve... Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Vaccinaţi nou-născuţii conform graficului de imunizare, acordaţi prioritate vaccinuril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x