Antena Căutare

Reportaj socant! Mutilati de vii pentru a le face rost de organe bogatasilor

Refugiatii disperati care incearca sa traverseze Desertul Sinai sunt vanati de cei care vor sa le fure organele. Ei sunt de-a dreptul macelariti de doctori fara mila, care cauta donatori ieftini si compatibili cu bogatasii care ii platesc regeste pentru operatia de transplant.

Medicii calatoresc din Cairo pana in mijlocul taberelor de refugiati din desert pentru a face rost de materia prima. Acestia gasesc in refugiati victime sigure, de la care se pot "aproviziona" cu rinichi, ficati sau cornee. Apoi ei transporta organele inapoi in Egipt cu ajutorul unor frigidere mobile, unde pacientii le asteapta pe patul de spital.

Potrivit materialului care va fi difuzat de CNN, mii de oameni au cazut prada medicilor-macelari, iar pentru asta stau drept dovada cicatricile impresionante de pe corpurile lor.

Schimbul ilegal - bani pentru organe - se crede a fi a doua cea mai mare afacere ilegala din Egipt, dupa traficul de arme.

Mai mult, potrivit reportajului CNN, intitulat sugestiv "Moartea din desert" (Death in Desert), refugiatii sunt adesea victimele violului, a batailor violente si a sclaviei.

Sursa: Antena3

Foto: en.wikipedia.org

Austria vrea sa inchida piata muncii pentru romani pana in 2014!... Proteste fara precedent in Kuweit. Manifestantii au invadat, miercuri seara, Parlamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x