Antena Căutare

Retea de imigrare ilegala, anihilata intr-o actiune comuna a fortelor de politie din 10 tari

O importanta retea de imigrare ilegala in Uniunea Europeana a fost anihilata intr-o actiune comuna a fortelor de politie din 10 tari. Potrivit Oficiului Europol, peste o suta de persoane au fost arestate. Imigrantii proveneau mai ales din Afganistan, Irak, Pakistan, Siria si Turcia.

Un numar total de 103 persoane au fost arestate in primele ore ale diminetii, in Croatia, Republica Ceha, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Polonia, Republica Slovaca, Turcia si regiunea Kosovo.

Toate persoanele arestate sunt suspectate de implicare in traficul clandestin a unui numar foarte mare de oameni ce obisnuiau sa migreze in si prin Uniunea Europeana, prin Turcia si vestul Peninsulei Balcanice.

Aceasta este una din cele mai mari operatiuni impotriva traficantilor de persoane intreprinsa la nivel european si a inclus peste 1200 de ofiteri de politie. In total, au fost perchezitionate 117 case, in incinta carora s-au gasit telefoane mobie, laptopuri, dovezi ale transferurior bancare, o pusca semiautomata, o cantitate mare de munitie si peste 176.000 de euro. Toate bunurile au fost confiscate.

Siria acuza Israelul ca a efectuat un raid aerian in care doua persoane si-ar fi pierdut viata... Guvernul britanic neaga existenta unei campanii de descurajare a imigrantilor est-europeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x