Antena Căutare

Romanul care a dat foc Bibliei la Vatican a comis-o din nou si a fost arestat

Romanul devenit celebru dupa ce a dat foc Bibliei la o slujba oficiata de Papa a ajuns dupa gratii. Nu pentru incidentul de anul trecut, ci pentru ca a incercat din nou sa faca scandal la Vatican. De data aceasta, politistii l-au retinut inainte sa ajunga in preajma lui Benedict al XVI-lea

Aventura de pe basilica Sfantul Petru, unde a ars o Biblie, anul trecut, i-a trecut in cont lui Iulian Jugarean o performanta rara. Are interdictie pe teritoriul Vaticanului. Dar romanul nu a tinut cont de asta si a mers in orasul sfant chiar de Craciun.

Politistii l-au saltat, cu tot cu pancarte si pliante, in timp ce incerca sa ajunga la slujba oficiata de Papa Benedict al XVI-lea.

In urma cu trei ani, Jugarean s-a urcat pe Casa Presei din Bucuresti si a amenintat ca se sinucide. Pe atunci, lupta pentru altfel de cauze - eliberarea patronului echipei FC Arges.

Tornadele au facut ravagii in statele Texas si Alabama. Zeci de mii de oameni, in bezna... Statul chinez imprumuta Ucraina cu aproape 4 miliarde de dolari pentru un proiect energetic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x