Antena Căutare

Români, pe lângă Vaslui, Teleorman, vom mai avea și Vidin, Vratsa și Montana? Trei județe din Bulgaria vor independența pentru a se lipi de România

Trei județe din Bulgaria vor independența pentru a se lipi de România, astfel încât în curând harta țării noastre ar putea fi modificată semnificativ. Reprezentanții celor trei provincii din nord-vestul țării, anunță televiziunea NOVA, citată de jurnaliștii de la libertatea,ro, au depus un memoriu pentru organizarea unui referendum de independență pentru ca apoi să se poată uni cu România. Ei vor acest lucru pentru a scăpa de corupția din țara lor.

Trei județe din Bulgaria vor independența pentru a se lipi de România, astfel încât în curând harta țării noastre ar putea fi modificată semnificativ.

Reprezentanții celor trei provincii din nord-vestul țării, anunță televiziunea NOVA, citată de jurnaliștii de la libertatea,ro, au depus un memoriu pentru organizarea unui referendum de independență pentru ca apoi să se poată uni cu România. Ei vor acest lucru pentru a scăpa de corupția din țara lor.

Rezidenții din județele bulgare Vidin, Vratsa și Montana vor să organizeze un referendum pentru independență. Ei spun că doresc să se alăture României pentru a nu mai aparține de un sistem ultracorupt. „Separatiștii” vor organiza un referendum, după modelul catalonez.

Organizatorul protestului și inițiatorul referendumului, Boris Kamenov a declarat că unul dintre motivele sale pentru care a pornit această inițiativă este ca regiunea să fie salvată de corupția din Bulgaria. „Nu ar trebui să facem parte din această corupție. Suntem cunoscuți ca fiind luptători”, a adăugat el, reamintind cum populația regiunii sale natale a organizat revolta Chiprovski împotriva Imperiului Otoman și așa-numita „revoltă din septembrie 1923”.

Boris Kamenov a subliniat că oamenii din nord-vest s-au luptat întotdeauna pentru „adevărata democrație”.

Urgia albă şi gerul lovesc din nou! Temperaturi de -40 de grade Celsius şi nămeţi cum rar ţi-e dat să vezi. Statele Unit... Atenţie, imagini şocante, din iadul sirian! Peste 30 de civili, uciși, în urma unui raid aerian suspect (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x