Antena Căutare

Romania, pe locul doi la infractiunile comise in Marea Britanie

Romania este din nou in top. De data aceasta insa, nici la medaliile obtinute la Campionatul European de Gimnastica, nici la Salonul de Inventii de la Geneva, ci la infractiuni. Tara noastra se afla pe locul doi intr-un clasament al numarului de astfel de abateri comise de imigranti in Marea Britanie, transmite Daily Telegraph.

Cifrele oficiale arata ca, in cursul anului 2010, polonezii au comis cele mai multe infractiuni, respectiv 6.777, fiind urmati de romani, cu 4.343 astfel de fapte. Pe locul urmator de afla lituanienii, cu 4.170 de actiuni comise impotriva legii.

Potrivit statisticilor date de autoritati, infractiunile comise de straini in Marea Britanie practic s-au dublat in ultimii doi ani. Peste 54.000 de cetateni europeni au fost condamnati in ultimii doi ani, inclusiv pentru crime, mai arata sursa amintita.

Imigrantii provenind din state membre ale Uniunii Europene comit aproximativ 500 de infractiuni saptamanal in Marea Britanie, dar expulzarea lor este ingreunata de faptul ca sunt cetateni europeni.

Dupa polonezi, romani si lituanieni, pe locurile urmatoare la comiterea de infractiuni se afla irlandezii, portughezii si francezi. Dupa ei, la o distanta destul de mare, urmeaza cehii, italienii, olandezii, slovacii si nemtii. Pe ultimele locuri sunt slovenii, belgienii si luxemburghezii.

Sursa: Antena3.ro

Foto: semnal.eu

China a devenit lider mondial la energia eoliana... Facebook va lansa o retea de socializare in China, impreuna cu o companie locala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x