Antena Căutare

Rusia se pregateste sa cumpere 1.600 de avioane si elicoptere de razboi

Armata rusa va fi dotata cu 1.600 noi avioane de razboi si elicoptere de lupta, a asigurat presedintele rus, Vladimir Putin, sambata. Acest demers face parte din efortul lui Putin de a intari armata rusa, conform Huffington Post, care citeaza agentia Reuters.

Achizitia celor 600 de avioane militare si 1.000 de elicoptere face parte din programul de 23 de trilioane de ruble (720 de miliarde de dolari) pentru reechiparea armatei ruse, armata inca slabita dupa prabusirea Uniunii Sovietice.

"Vorbim in principal despre echiparea fortelor noastre cu tehnologie de ultima ora", a declarat Putin, la inceputul festivitatilor care au marcat 100 de ani de existenta a fortelor aeriene rusesti.

Vladimir Putin, care a castigat un al treilea mandat in luna mai, a declarat ca, in plus fata de achizitia noilor avioane si elicoptere, cele deja existente vor fi "modernizate".

sursa: Antena3.ro

foto: Hepta.ro

UPDATE! Iranul, zguduit de cutremure. Cel putin 250 de oameni au murit!... Cotidian independent din Egipt, confiscat pentru "ofense aduse presedintelui"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x