Antena Căutare

Monstru care își spune „mamă”! S-a filmat în timp ce își tortura bebelușul, ca să se răzbune pe tatăl lui. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional

O mamă din Mexic s-a filmat în timp ce își tortura bebelușul de șase luni, pentru a-l determina pe fostul ei partener, tatăl copilului, să se întoarcă la ea.

O mamă din Mexic s-a filmat în timp ce își tortura bebelușul de șase luni, pentru a-l determina pe fostul ei partener, tatăl copilului, să se întoarcă la ea.

Femeia în vârstă de 31 de ani a fost arestată în orașul Ecatepec de Morelos, după ce un polițist a văzut-o în timp ce își bătea fiica într-un parc.

Apoi, polițiștii au găsit câteva clipuri tulburătoare în telefonul mobil al femeii, în care aceasta apare torturându-și bebelușul.

Într-una dintre înregistrări, femeia toarnă apă continuu peste fața bebelușului care plânge și se zvârcolește pe podea.

Într-o altă înregistrare șocantă, femeia apare călcând pe pieptul bebelușului cu un picior.

Un alt clip la fel de tulburător o arată pe femeie ținând un cuțit lângă capul copilului, care apare așezat într-o găleată cu apă.

Tatăl copilului a fost identificat de polițiști și colaborează în desfășurarea anchetei. Bărbatul a luat în grijă bebelușul.

Femeia a fost eliberată pe cauțiune, cu un ordine de restricție ce îi interzice să se apropie de bebeluș. Ancheta în acest caz continuă.

Deces uluitor la cinema! Un tânăr a murit lângă soția lui, după ce s-a terminat filmul. „Am făcut încercări disperate să... Erou în acțiune! Un pilot i-a făcut concurență celebrului Sully, după ce elicopterul lui s-a prăbuşit în New York! Imagi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x