Antena Căutare

Video - S-a născut cu inima în afara cutiei toracice, chiar sub un strat de piele! Își trăiește fiecare clipă din viață ca și cum ar fi ultima!

Virsaviya este o fetiță veselă de șapte ani, căreia îi place să danseze, să alerge și să deseneze și poneii. Videoclipul de mai jos arată că această fată curajoasă s-a născut cu o condiție extraordinară în care inima ei se află în afara cutiei toracice, chiar sub un strat de piele.

Virsaviya este o fetiță veselă de șapte ani, căreia îi place să danseze, să alerge și să deseneze. Videoclipul incredibil arată că această fată curajoasă s-a născut cu o condiție extraordinară în care inima ei se află în afara cutiei toracice, chiar sub un strat de piele!


Virsaviya suferă o afecțiune medicală foarte rară numită Pantalogia din Cantrell. Aceasta este o afecțiune care apare la mai puțin de 1 din un milion de nașteri. Pentalogia din Cantrell este fatală fără intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, în unele cazuri, defectele sunt atât de severe încât individul moare indiferent de intervențiile medicale sau chirurgicale primite.


În acest caz se poate vedea cu ochiul liber cum inima acestei fetițe bate sub un strat subțire de piele.
Chiar dacă această fetiță este extrem de fragilă și mai predispusă la pericol, își trăiește viața pe deplin decât majoritatea oamenilor pe care îi vedem.



În interviu acordat pentru BBC, ea a spus: „Aceasta este inima mea. Sunt singura care e în acest fel. Mă plimb, sar, zbor, fug, nu ar trebui să alerg, deși mi-ar plăcea"


Virsaviya s-a născut în Rusia, iar medicii au avertizat-o pe mama să se pregătească pentru cele mai rele evenimente! Apoi s-a mutat în America cu speranța de a-și salva frumoasa fetiță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

John Bolton a felicitat guvernul din Republica Moldova pentru campania anticorupţie şi a avertizat Belarusul legat de Ru... ONU avertizează că oceanele, surse de viaţă pe Terra, sunt pe cale să devină cei mai mari duşmani ai omenirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x