Antena Căutare

S-a orientat după GPS și a ajuns cu mașina direct în lac. De ce și-a continuat femeia drumul?

O tânără în vârstă de 23 de ani din Tobermory, Ontario, a avut parte de o destinație la care nu se aștepta nici ea. A ajuns cu maşina direct într-un lac, după ce dispozitivul GPS ar fi suferit o eroare. 

O tânără în vârstă de 23 de ani din Tobermory, Ontario, a avut parte de o destinație la care nu se aștepta nici ea. A ajuns cu maşina direct într-un lac, după ce dispozitivul GPS ar fi suferit o eroare.

Deoarece condițiile meteo nu erau tocmai favorabile, din cauza întunericului și a ceței, aceasta a ajuns pe o rampă de lansare pentru bărci.

Potrivit medicilor, şoferiţa a scăpat nevătămată, reușind să iasă repede din mașină. Autoturismul a fost scos din lac de autorităţi, aceștia nespecificând ce tip de GPS folosea femeia, care a refuzat să acorde interviuri presei.

Alertă printre posesorii de conturi pe Facebook. Nu folosiți „reacțiile” pentru a nu vă dezvălui datele confidențiale!... BACALAUREAT: Ce camere de luat vederi? Autoritățile au luat măsuri drastice. Va fi imposibil să mai copieze cineva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x