Antena Căutare

S-a urcat pe un zgârie-nori ca să facă tracțiuni și a căzut spre moarte! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare! – Video

Un tânăr cascador din China s-a urcat pe un zgârie-nori ca să facă tracțiuni și a căzut spre moarte, în timp ce era filmat pentru o platformă de live-streaming. Mama lui a deschis un proces de judecată în urma tragediei, cerând plata unor daune de peste 3.800 de euro.

Un tânăr cascador din China s-a urcat pe un zgârie-nori ca să facă tracțiuni și a căzut spre moarte, în timp ce era filmat pentru o platformă de live-streaming. Mama lui a deschis un proces de judecată în urma tragediei, cerând plata unor daune de peste 3.800 de euro.

Tânărul cascador Wu Yongning a murit la vârsta de 26 de ani, pe 8 noiembrie 2017, după ce a căzut de pe un zgârie-nori cu 62 de etaje, în timp ce era filmat.

Cascadorul făcea tracțiuni agățat de marginea clădirii Centrului Internațional Huayuan din orașul Changsha, capital provinciei chineze Hunan.

O instanță din Beijing a hotărât că platforma de live-streaming Huajiao pe care o folosea tânărul cascador nu i-a asigurat acestuia siguranța în timpul filmării.

În imaginile video captate pe 8 noiembrie 2017 se vede cum tânărul cascador se desprinde de acoperișul clădirii și cade.

Wu Yongning a căzut de la o înălțime de 13,7 metri, pe o tersă a clădirii. Trupul său neînsuflețit a fost găsit apoi de o persoană angajată să spele geamurile.

Tânărul Wu Yongning era renumit pentru cascadoriile sale pe zgârie-nori, fără echipament de siguranță. El era plătit cu aproximativ 7.000 de euro pentru a filma astfel de clipuri.

Wu Yongning s-ar fi zbătut să câștige bani pentru familia lui săracă și pentru a plăti facturile medicale ale mamei sale bolnave.

În urma tragediei, mama lui a dat în judecată Huajao pentru neglijență, cerând plata unor daune de aproximativ 7.700 de euro, din care a primit puțin peste 3.800 de euro.

O fetiță de trei ani a murit după ce a băgat în gură un încărcător! Micuța era în vizită la bunici... Cu doar câteva ore înainte să moară, tânăra mămică a făcut un ultim apel către rudele sale: „Asta era singura ei dorință...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x