Antena Căutare

Salvador Navarrete, medicul lui Hugo Chavez: "Mai are de trait maxim doi ani"

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez , bolnav de cancer, nu are de trait mai mult de doi ani, a declarat duminica Salvador Navarrete, medicul care l-a ingrijit pe acesta in 2002, potrivit agentiei RIA Novosti.

"Cred ca diagnosticul dl. Chavez nu este prea bun, altfel spus, nu ii mai raman decat maxim doi ani de trait"


El a adaugat ca, in prezent, presedintele nu are incredere decat in medicii cubanezi.

Acest interviu a fost publicat in ziua in care Hugo Chavez se deplasa din nou in Cuba, pentru noi examene referitoare la reactia organismului sau la chimioterapia pe care a urmat-o.

Ieri, presedintele, in varsta de 57 de ani, a anuntat ca se simte mai bine, in conditiile in care starea sa de sanatate este critica de patru luni de zile. "Multumesc lui Dumnezeu, sunt sanatos si sigur pe picioarele mele", a declarat el, in fata ziaristilor.

Hugo Chavez a fost operat in 20 iunie la Havana de o tumoare maligna in zona pelviana. Luna trecuta, el a terminat un ciclu de patru tratamente prin chimioterapie, trei administrate in Cuba si unul la Caracas.

sursa: Hotnews

Iran: Ayatolahul Ali Khamenei "dinamiteaza" scaunul de presedinte al lui Ahmadinejad... FOTO! Studentii filipinezi protesteaza pe trecerea de pietoni in Manila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x