Antena Căutare

Sarkozy, catre jurnalisti: "La revedere, prieteni pedofili!"

Enervat de intrebarile insistente care i se adresau, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a plecat de langa un grup de jurnalisti spunand "La revedere, prieteni pedofili!". S-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute, la summitul NATO de la Lisabona, scrie presa franceza.


Enervat de intrebarile pe aceasta tema, Sarkozy i-a acuzat pe jurnalistii care l-au abordat la Lisabona ca spun orice, dar nu verifica nimic. La interventia unui ziarist, care i-a spus ca numele sau figureaza in documente din care reiese ca a aprobat crearea unei societati-paravan prin care treceau comisioanele. "Cine v-a spus asta? Ati avut acces la dosar? Charles Millon (ministrul Apararii la acea vreme - n.r.) are o convingere intima. Si daca eu am convingerea intima ca sunteti pedofil? Si ca spun asta bazandu-ma pe documente pe care nu le-am vazut..."

Potrivit martorilor citati de Mediapart, Nicolas Sarkozy a parasit intalnirea surescitat, spunand: "Prieteni pedofili, la revedere!".

Potrivit Epress.fr, aceasta conversatie a fost inregistrata pe circuitul intern al summitului si ca administratia prezidentiala ar fi insistat foarte mult ca aceste inregistrari sa fie sterse, pe motiv ca "erau doar declaratii off, nimic altceva decat off".

sursa:Jurnalul.ro

Un militar roman a fost ranit in Afganistan... Cine va fi liderul mondial peste un deceniu? China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x