Antena Căutare

Seful DIAS Constanta, care a pozat gol in sala de antrenament, a ajuns in presa britanica. The Sun: "SWAT AN IDIOT"

Seful Dias Constanta, care a pozat gol pusca, in sala de antrenament a ajuns vedeta in Marea Britanie. Publicatia The Sun a titrat "SWAT AN IDIOT!"

Mai multe tabloide au scris despre isprava lui Emanoil Moraru. Jurnalistii de la Dailymail au titrat ca seful DIAS Constanta a facut cateva poze ilare, ca sa detensioneze atmosfera de la locul de munca, dar sefii sai nu au gustat gluma.

Mai punctuali, britanicii de la tabloidul "The Sun" nu s-au dat la o parte sa afirme "ce idiot" cu privire la Emanoil Moraru. The Sun scrie ca desi fotografiile compromitatoare cu seful DIAS au provocat un scandal mare in Romania, acesta nu regreta gestul facut si spune: "Ca pozele si glumele sunt o modalitate de evadare. Noi suntem ca niste gladiatori si asa ne destindem", a declarat Moraru, citat de The Sun.

In presa din Marea Britanie, mai este punctat si faptul ca Moraru a refuzat sa isi ceara scuze. Intre timp, angajatul care a dat publicitatii imaginile compromitatoare a fost dat afara din Politie.

Colegii lui Moraru spun ca acesta este o fire vesela si iubeste distractia si nu de putine ori i-a surprins venind costumat la locul de munca. O data a venit costumat in gunoier sau boschetar.

Companiile aeriene ar putea fi scutite de taxa europeana pentru emisiile de dioxid de carbon... In numele religiei. Un barbat din Arabia Saudita si-a torturat fetita cu socuri electrice si metal incins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x