Antena Căutare

Și-a băgat fetița de 13 luni în cada cu apă fiartă și a lăsat-o să moară în agonie cu pielea jupuită! Tatăl neagă acuzațiile: „nu era deloc foarte fierbinte”

O fetiță în vârstă de 13 luni a murit în chinuri groaznice, după ce tatăl ei a băgat-o în apa fierbinte din cadă. Atunci când poliția a ajuns la fața locului, au găsit-o pe micuță în agonie, cu pielea jupuită.

O fetiță în vârstă de 13 luni a murit în chinuri groaznice, după ce tatăl ei a băgat-o în apa fierbinte din cadă. Atunci când poliția a ajuns la fața locului, au găsit-o pe micuță în agonie, cu pielea jupuită. După două zile de chinuri, fetița de doar un an și o lună a murit la spital, potrivit dailymail.co.uk.

Americanul Derek Shockley a provocat moartea micuței Germanii Amarii Stewart după ce a băgat-o în apa extrem de fierbinte din cadă. Întâmplarea s-a petrecut la casa lui din Jacksonville, Arkansas, în umă cu câteva luni. Poliția a fost chemată la proprietate și a găsit-o pe fată contorsionată în agonie, în timp ce pielea i se îndepărtase de pe corp, potrivit unui raport al poliției, scrie dailymail.co.uk.

La începutul acestei săptămâni, bărbatul de 21 de ani a fost condamnat la închisoare pentru 30 de ani, după ce și-a recunoscut fapta. Când tânărul a fost întrebat de mama sa, Lavern Shockley, în vârstă de 39 de ani, cât de fierbinte a fost apa, Shockley a spus „deloc foarte fierbinte”.

Poliția l-a acuzat pe Shockley cu crimă de gradul doi, care are maximum 30 de ani de închisoare. Mai mult, Shockley a mai primit 10 ani de închisoare pentru că a împușcat un bărbat și și-a bătut sora.

Forţele kurde anunţă că au respins un nou asalt terestru turc în nord-estul Siriei; 19 combatanţi kurzi ucişi de miercur... Șocant! Doi soți au fost găsiți arși de vii în propria casă, în urma incendiilor de vegetație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x