Antena Căutare

Soc la Berlin: O romanca de 20 de ani si-a aruncat nou-nascutul pe fereastra

Soc la Berlin, unde o romanca de 20 de ani si-a aruncat nou-nascutul pe fereastra chiar in ziua de Craciun. Bebelusul a fost dus de urgenta la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Vecinii au auzit scancete de copil venind din curtea aflata in spatele blocului. Cand au iesit, au vazut bebelusul dezbracat in zapada. L-au luat repede, l-au dus in locuinta lor si l-au invelit in paturi, ca sa-l incalzeasca. La scurt timp, a venit si ambulanta. L-a dus la spital dar n-a mai putut fi salvat.

Medicii au constatat ca bebelusul a murit nu din cauza cazaturii, ci din cauza frigului. Cea care i-a dat viata, pentru a i-o lua dupa, a recunoscut ca a nascut singura in casa si ca si-a aruncat copilul de la etaj.

Nimeni nu stie exact ce a determinat-o sa faca asta. Se presupune ca fata ar fi prostituata. Impotriva acesteia a fost emis un mandat de arestare.

Iarna grea in SUA: Mii de curse aeriene, anulate din cauza unei furtuni de zapada... Aniversare sabotata: Trenul incarcat cu daruri pentru fiul lui Kim Jong Il a deraiat in Coreea de Nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x