Antena Căutare

Spania: 500 de oameni au luat parte la inmormantarea fetitei de origine romana, moarta in conditii suspecte

Au curs lacrimi amare intr-un mic orasel spaniol. Fetita de origine romana care a murit in conditii suspecte a fost inmormantata. La funeralii au venit 500 de oameni. Printre ei, primarul localitatii si tot consiliul local.

Un scriu de-o schioapa, alb complet si o mare de lacrimi in jurul lui. Sub capacul cu o cruce deasupra e Isabela, fetita romanca de numai un an si o luna.
Parintii indurerati au fost sprijiniti de tot orasul. 500 dintre localnici au venit la funeralii. Inclusiv primarul si membrii consiliului local.

“Sunt locuitori ai municipiului, de aici din cartier. Suntem foarte tristi, pentru ca este vorba de tragedia mortii unei fiinte de 13 luni”, a declarat primarul din Carboneras, Salvador Hernandez.

Cu lacrimi in ochi, toti sunt uimiti de moartea violenta a copilei. Autopsia a exclus varianta unei agresiuni sexuale, dar a aratat ca Isabela avea multimple contuzii si urme de lovituri.

Fetita a murit joi, intr-un spital din Almeria, adusa de parinti. Voma sange si avea dureri puternice. S-a stins in doar cateva ore.

Unchiul fetitei din partea mamei e suspectat de agresiuni, insa e cercertat in libertate. Edilul orasului unde locuieste familia a decretat trei zile de doliu in memoria Isabelei.

Atentat cu masina-capcana in Irak: 30 de morti si 70 de raniti... Londra: Un barbat a vrut sa se sinucida in fata Palatului Buckingham!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x