Antena Căutare

Stare de urgenta in Statele Unite, din cauza ninsorilor

60 de milioane de americani din 20 de state se confrunta cu cea mai grava furtuna de zapada de la inceputul iernii. Zeci de mii de oameni au ramas deja fara curent electric in centrul Statelor Unite. Sute de zboruri au fost anulate iar traficul rutier este impracticabil. Cel mai afectat stat este Missouri, unde a fost decretata stare de urgenta.

Oficialii statului american Missouri au decretat stare de urgenta. Si le-au recomandat localnicilor sa se adaposteasca.

“Ce ma preocupa pe mine e faptul ca suntem in fata unui scenariu si mai sumbru. Asteptam o furtuna puternica de gheata si am putea avea probleme mari si cu energia electrica”, a declarat Francis Slay, primarul din St. Luis.

O echipa CNN a fost blocata pe o autostrada, in timp ce mergea la o filmare in Kansas, unul dintre orasele lovite din plin de urgia naturii.

Reprezentantii aeroportului international din oras au anulat toate zborurile. Mii de oameni au ramas blocati la sol.

Cinci mii de oameni au ramas fara curent in statul Oklahoma, lovit de ninsoare, lapovita si grindina. Si in Arkansas, mii de oameni sunt in bezna.

Majoritatea scolilor si administratiilor publice din statele lovite de viscol au fost inchise. Au fost zeci de accidente rutiere, provocate de depunerea poleiului si a zapezii pe carosabil. Doi oameni au murit.

Atac armat in Las Vegas: trei victime au murit si alte patru persoane au fost ranite... Peste 30.000 de oameni au protestat la Bruxelles fata de politicile de austeritate belgiene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x