Antena Căutare

Stephen Hawking va călători în spațiu. VISUL astrofizicianului va deveni realitate

Cosmologul și fizicianul Stephen Hawking va călători în spațiu la bordul aeronavei spațiale a miliardarului britanic Richard Branson, informează luni publicația britanică The Independent.

Cosmologul și fizicianul Stephen Hawking va călători în spațiu la bordul aeronavei spațiale a miliardarului britanic Richard Branson, potrivit The Independent.

Într-un interviu acordat emisiunii "Good Morning Britain", faimosul om de știință a declarat că nu și-a imaginat vreodată că va putea ajunge în spațiu. "Însă Richard Branson mi-a oferit un loc pe Virgin Galactic și am spus 'da' imediat", a precizat el.

Compania lui Richard Branson, Virgin Galactic, speră ca în curând să poată transporta oameni în spațiu în misiuni comerciale. Branson a sugerat că un prim astfel de zbor ar fi putut avea loc în 2009, însă planul a fost abandonat din cauza unei serii de probleme.

În cadrul aceleiași emisiuni, profesorul Hawking a abordat și teme de politică internă și internațională, exprimându-și părerea despre figuri politice precum Jeremy Corbyn sau Donald Trump — pe acesta din urmă fizicianul calificându-l drept un "demagog".

Amendă de peste 1000 de lei pentru folosirea telefonul mobil la volan. Un ministru s-a autodenunțat, după ce a fotografi... Două fluvii sacre din India, înzestrate cu personalitate juridică. Sunt considerate "entităţi vii cu statut de pers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x