Antena Căutare

Batman si Captain America, in vizita la un spital de copii

Micii pacienti ai unui spital de copii din Statele Unite au avut surpriza sa primeasca vizita lui Superman, Batman si a altor eroi de benzi desenate. Era vorba, de fapt, de muncitorii care se ocupa, in mod normal, de spalarea geamurilor de pe fatada spitalului. Ei s-au gandit ca pot sa insenineze, in acest fel, zilele copiilor in suferinta.

Viata din spital nu este niciodata placuta, cu atat mai mult pentru pacientii care au doar cativa ani. Dar lumea incepe sa arate mai vesel cand Superman sau Captain America isi fac, dintr-o data, aparitia, la fereastra, chiar daca salonul se afla la unul din ultimele etaje ale cladirii.

Povestea s-a petrecut la un spital din Wisconsin si a fost inspirata de o initiativa asemanatoare, dintr-un alt stat nord-american. Administratia spitalului a contactat firma care se ingrijeste de spalatul ferestrelor, iar muncitorii au acceptat cu placere sa imbrace, pentru o zi, costumele de supereroi. Mai ales ca, in felul acesta, le aduceau bucurie unor copii nefericiti.

Eroii improvizati nu s-au multumit doar sa escaladeze zidurile, asa cum o fac, de altfel, mereu, in tinute mai putin colorate. Ei au colindat saloanele si au stat de vorba cu toti copiii. Intalnirea le-a facut bine tuturor, iar muncitorii au promis ca o vor repeta in fiecare an si chiar vor extinde actiunea la toate spitalele de care se ocupa firma lor.

foto: abcnews.com

Fotograful roman arestat in Mexic are sanse sa fie eliberat... Americanii construiesc in Israel un buncar de 100 de milioane $. Imobilul va avea cinci etaje in subteran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x