Antena Căutare

SUA: pacientii fara asigurare de sanatate, lasati sa moara!

Luni seara, la o emisiune a postului american CNN, gazduita de Wolf Blitzer, s-a discutat despre tema asigurarii de sanatate si despre consecintele inexistentei ei.

Cel care a fost pus la zid in ceea ce priveste subiectul a fost Ron Paul, medic si totodata membru al Congresului SUA.

Acesta a facut o declaratie socanta, spre surprinderea moderatorului si spre incantarea publicului care l-a aprobat. El a afirmat indirect ca persoanele care nu au asigurare de sanatate sunt lasate sa moara.

"Ce faci cu un pacient care este bolnav, intra in coma si nu are asigurare medicala? Sa il lasi sa moara?", a cerut Ron Paul parerea publicului. Raspunsul a venit prompt de la cateva voci din audienta: "Da!".

Astfel, institutiile non-guvernamentale pot umple golul pe care il lasa sectorul public. Mai mult, se pare ca acestea prefera ca oamenii sa moara decat sa contribuie la insanatosirea lor.

‘' Nu am interzis nimanui sa vina la spital. Pur si simplu, am renuntat la principiul ca am putea avea grija de noi, singuri... de aceea, asigurarile medicale costa atat de mult'' a adaugat Paul.

Foto: hepta.ro

UPDATE! Italia spune "ciao dolce vita". Parlamentul de la Roma a aprobat planul de austeritate... Chile: Cutremur cu magnitudinea de 5,9 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x