Antena Căutare

Teroarea a lovit din nou Londra! Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni

Unul din obiectivele turistice din oraş, Podul Londrei a devenit, scena unui atac terorist. Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie. Individul purta şi o vestă cu explozibil. Printre martori s-au numărat şi mai mulţi români care povestesc clipele de groază pe care le-au trăit.

Teroarea a lovit din nou Londra! Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni Galerie
Teroarea a lovit din nou Londra!

Înarmat cu un cuţit şi îmbrăcat o vestă plină cu explozibil a început să înjunghie oamenii aleatoriu. Un bărbat a avut curaj să îl înfrunte.L-a dezarmat înainte ca poliţia să îl împuşte mortal pe atacator. Mulţi români au fost martorii scenelor dramatice.

Autobuzele s-au oprit, maşinile de poliţie şi ambulanţele au început să ajungă la faţa locului. A fost multă agitaţie. Poliţia a ajuns în câteva minute iar podul a fost închis. Restaurantele şi cafenelele au fost evacuate iar staţiile de metrou şi transport în comun din zonă au fost închise.

Locaţia a mai fost vizată de un atac tras la indigo în martie 2016. Șase oameni au murit atunci , inclusiv o româncă, şi 45 au fost răniţi.

VIDEO | O româncă a filmat momentul în care atacatorul de la London Bridge e împușcat de polițiști! Imagini dramatice... Trei minori, răniți în urma ataculi cu cuțit de la Haga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x