Antena Căutare

Toti diplomatii iranieni, expulzati din Marea Britanie

Toti diplomatii iranieni au parasit vineri Marea Britanie, ca urmare a ordinului de expulzare emis de autoritati in semn de protest fata de violentele petrecute marti la ambasada britanica din Teheran, a anuntat un purtator de cuvant al guvernului de la Londra, informeaza Reuters.

"Pot sa confirm ca, in cursul dupa-amiezei, tot personalul diplomatic al ambasadei Iranului la Londra a parasit tara, cu o cursa de pe aeroportul Heathrow. Ei se intorc in Iran in conformitate cu ordinul enuntat de ministrul de externe, William Hague, in fata parlamentului", a declarat purtatorul de cuvant britanic, citat de Hotnews.

Cladirile ambasadei Marii Britanii de la Teheran a fost atacate si devastate, marti, de sute de manifestanti, prezentati oficial drept "studenti basij" (militiile islamiste), intr-o actiune ce a reamintit de atacul impotriva misiunii diplomatice americane, din noiembrie 1979.

Foto: csmonitor.com

Google dedica un doodle romanilor, de Ziua Nationala... Adrian Severin a speriat UE: Parlamentul European are cod de conduita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x