Antena Căutare

Tragedie aviatică! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în urmă cu puțin timp!

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit în urmă cu puțin timp în apropiere de Jamaica, după ce mai bine de cinci ore a zburat în derivă.

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit în urmă cu puțin timp în apropiere de Jamaica, după ce mai bine de cinci ore a zburat în derivă.

Avionul plecase din New York și se îndrepta către Florida. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care aeronava a deviat de la traseu şi a zburat în derivă deasupra Oceanului Atlantic, trecând prin spaţiul aerian al Cubei.

Deși Turnul de Control a încercat să ia legătura cu echipajul, operațiunea nu a avut succes, iar la scurt timp două avioane de vânătoare F15 au plecat să escorteze avionul. Nici piloții celor două avioane nu au putut lua legătura cu membrii echipajului. Ba mai mult, ei au observat că pilotul era căzut peste manșă, în stare de inconștiență.

Deocamndată, nu se știe cu exactitate câte persoane se aflau în aeronavă.

Faptele de ”vitejie” se întorc împotriva lor: Rușii au interzis la un restaurant din Polonia! Patronul refuză să-i deser... Tragedie în mină: Cinci ortaci au murit în urma unui cutremur!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x