Antena Căutare

TRAGEDIE! Peste 100 de morți și sute de dispăruți în urma unor alunecări de teren masive produse în Columbia!

Ploile torențiale căzute în ultimele zile în Columbia au făcut ravagii în statul sud-american. Alunecările de teren produse în urma inundaților au făcut aproximativ 112 victime, alte 200 de persoane fiind declarate dispărute

Ploile torențiale căzute în ultimele zile în Columbia au făcut ravagii în statul sud-american. Alunecările de teren produse în urma inundaților au făcut aproximativ 112 victime, alte 200 de persoane fiind declarate dispărute.

Columbia este în doliu. Cantitățile uriașe căzute în ultimele zile pe întreg teritoriul țării au avut efecte dramatice. Potrivit autorităților de la Bogota, peste 100 de oameni au pierit după ce pământul le-a fugit de sub picioare.

Guvernul columbian a detașat mai multe unități militare în zonele afectate, soldații statului sud-american intervenind pentru salvarea de vieți. Bilanțul la această oră este unul dramatic: 112 morți, 300 de răniți și peste 200 de persoane dispărute. Pagubele materiale nu au putut fi estimate până în acest moment.

Cel mai tare candidat la președinție! E tânăr și lumea îl adoră!... VIDEO - Primele imagini din explozia de la Paris: PANICĂ între 1000 de copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x