Antena Căutare

Trenurile cu imigranti din Africa, oprite de Franta la granita cu Italia

Autoritatile franceze au blocat accesul mai multor trenuri care veneau din Italia, in incercarea de a nu permite imigrantilor nord-africani sa intre tara, informeaza BBC.



In replica, Franta a decis blocarea la granita a mai multor trenuri ce veneau din Italia. Ministrul de Externe italian a declara ca actiunea francezilor este nelegitima si in contradictie cu principiile Uniunii Europene.

Desi au permis, in cele din urma, ca trenurile sa circule, autoritatile franceze au declarat ca imigrantii trebuie sa demonstreze ca se pot sustine din punct de vedere financiar.

Pe langa Italia si Franta, multe alte tari europene sunt ingrijorate de o posibila crestere a numarului de imigranti din Africa, in urma evenimentelor din Tunisia, Egipt sau Libia. Cele doua tari au fost de acord sa organizeze patrule aeriene si maritime pentru a opri afluxul.

Citeste si Antena3

Foto:uk.news.yahoo.com

Google Videos va fi desfiintat la sfarsitul lunii aprilie... Sase persoane au furat peste 100.000 de euro dintr-un cazino francez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x